Облечи блог Category Най -добрите миещи се панталони за работни тоалети

Най -добрите миещи се панталони за работни тоалети

, сигурно, всички знаем какви гардероби основни неща за работата на професионалните жени са предназначени да имат в гардеробите си, но ако го получите за първи път или заменяте един, който сте носили В земята може да бъде болка да се намери точно идеалното въплъщение в магазините. В „Ловът“ търсим магазините за основен предмет, който всяка жена трябва да има.
От известно време не сме правили обобщение от миещи се панталони за работа – така че реших, че ще разгледаме! (Ако наличието на гардероб с машинно измиване е от решаващо значение за вас, разгледайте нашата функция за миещи се в сряда на Corporettemoms или нашата образа на най-добрите марки миещи се работни дрехи.)
Читатели, кои са любимите ви миещи се панталони за работни тоалети – и имате ли идеи или трикове за грижа за тях?
TLDR: Ето нашите любими …
Някои от любимите ни панталони за миене за работни тоалети: един / две / три / четири / пет

{Свързани: Най -добрите панталони за жени}
Тази публикация се състои от партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Как да мия панталоните си за миене
Както обсъждахме преди, това са най -добрите ми идеи как да мия панталоните си за миене:
Потърсете разтягане, ако пазарувате онлайн. Ако искате да стесните търсенето си до панталони, които се мият, потърсете такива с разтягане в тях – те почти винаги са миещи се. (Но много онлайн описания ще ви кажат каква е препоръчителната грижа.)
Приспособете ги само след като първо сте ги измили. След първото измиване може да има малко свиване – изчакайте да ги подгънете дотогава. (Но имайте предвид, че има един тон марки, които предлагат по -къси инсема за „обикновени“ панталони, така че може да не ви е нужна подгъната.)
Измийте ги в студена вода у дома – и не ги поставяйте в сушилнята. Поне, не за много дълго. Обикновено обичам да слагам панталоните си в сушилнята за около 15 минути – той изважда бръчките и само малко време със сушилнята ги прави по -меки. Винаги мия панталоните си на студ и обикновено използвам Woolite и деликатния цикъл за панталоните си.
Закачете ги с главата надолу, за да изсъхнат. Теглото на лентата на талията ще издърпа панталоните, опънати, успешно ги изглажда. (Почти никога не ги гладя!) Когато ги сложиш на закачалката, направете всичко възможно, за да запазите гънката, с които панталоните дойдоха – ако нямаше гънка, просто поставете инсеманите спретнато.
„Хиродното чисто“ на етикета обикновено показва, че можете да ги измиете (но продължете на свой риск). Голямото нещо, което трябва да знаете тук, е, че „само химическо чистене“ означава, добре, само химическо чистене. Ако просто се каже „химическо чистене“, обикновено можете да ги почистите или да ги измиете. Вашият пробег може да варира тук, но: освен ако наистина не обичах двойката панталони, бих дал на „химически чисти“ панталони и вихър в шайбата – особено ако панталоните са съставени изцяло от естествени влакна (едно от предимствата до панталони с неограничени). Може да искате първо да направите спот тест.

Читатели, кои са любимите ви миещи се панталони за работни тоалети – и имате ли идеи или трикове за грижа за тях?
{Свързани: Костюми за миене за жени}
Тази публикация се състои от партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Най -добрите миещи се панталони за работни тоалети
Нашата обща зала на известните се визуализира по -долу:
Някои от любимите ни панталони за миене за работни тоалети: един / две / три / четири / пет

Зала на известните: Nic & Zoe, Old Navy, J.Crew, M.Lafleur, Eileen Fisher и Betabrand
Панталони за миене в плюс размери: Nic & Zoe, Eloquii (12-28), Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, от Mercer (до 20W), край на земите и Betabrand,
Панталони за миене в дребни/къси размери: Nic & Zoe, J.Crew, Ann Taylor, Eloquii (12-28), Old Navy, Lands ‘End, Krazy Larry и Betabrand,
Миещи се панталони в дълги/високи размери: J.Crew, Eloquii (12-28), Old Navy, End and Lands и Betabrand
Миещи се панталони в различни неутрали: J.Crew, Mm.Lafleur, Liverpool и Betabrand
Миещи се панталони в забавни цветове и щампи: Krazy Larry, Eloquii (12-28), Old Navy, от Mercer (няколко), Hobbs, Betabrand и Boden
Панталони за измиване на костюми със съвпадащи блейзери: Ан Тейлър, Хобс и край на земите (вълна за миене!); Някои костюми на Banana Republic също могат да се мият
Измиващи се панталони: Nic & Zoe, Krazy Larry, M.Lafleur, Eileen Fisher и Betabrand

{Свързани: Най-добрите панталони за офиса}
По -отблизо разгледайте определени двойки миещи се панталони за работни тоалети

Панталоните на Betabrand са в най-купените ни кръгове от много месеци-те се предлагат в редовни, дребни, високи и плюс размери (включително дребни от плюс размери, което може да бъде трудно да се намери!) За 68 долара. Те се предлагат в три основни стила -Bootcut, прав и кльощав, както и няколко опции с широк крак и изрязани. И те се предлагат в много неутрали, както и забавни наситени цветове.

Тези панталони Eloquii се предлагат в три различни прилягания, за да отговарят на вашия тип тяло, се предлагат накратко, редовни и дълги инсемани и се предлагат в 20+ цвята и отпечатъци в размери 12W-28W. И … те са миещи се! Те са 79 долара пълна цена, но има чести продажби за 20-40% отстъпка.

Ако ловите за други панталони с миещи се с размер, вижте Nic & Zoe, Eileen Fisher, Liverpool, Old Navy, от Mercer (до 20W), край на земите и Betabrand (до 3x).

Винаги сме на лов за панталони в голяма гама от размери, цветове и щампи, така че бяхме психими да намерим панталони на Krazy Larry. Те наистина идват в тон цветове и щампи, с два инсема (28 и 30) и всички за 108-134 долара (като цяло). Ето прегледът на Елизабет, който ги сравнява с NIC & Zoe.

Лов за много по -миещи се панталони в забавни цветове и щампи? Вижте също Old Navy, Boden, Hobbs, Eloquii (12-28), от Mercer (няколко) и Betabrand.

J.Crew Pants: Те са класика с причина! Панталоните в четирисезонната си стречителна тъкан са миещи се и те се предлагат в редовни, дребни, плюс и високи размери-Huzzah!

Ако ловите за други миещи се панталони с високи размери, вижте Eloquii (12-28), Old Navy, Lands’s End и Betabrand.

Читателите обичат панталоните на Nic & Zoe-те са панталони, така че са допълнително удобни. Те се предлагат в редовни, дребни и плюс размери в Nordstrom и куп други търговци за $ 76-$ 128.

Foster Pant е друг фаворит на читателя-той се предлага в осем неутрални цвята, в размери 0P-18. (Те имаха плюс размери, но драстично ограничиха опциите напоследък.) Панталоните са 245 долара.

Като тази функция? Вижте други скорошни вноски!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Поръчайте за улавяне на физически фитнес облекла от производители в интернетПоръчайте за улавяне на физически фитнес облекла от производители в интернет

Купете за очен улов на физически фитнес облекла от производители онлайн 14/10/2018, публикувано от Alanic Global Търсите някакъв тип физически фитнес дрехи? Изисквате ли дизайнерско облекло за фитнес, спорт, йога,

Разработването на личен етикет, както и неговата зависимост от персонализирани стиловеРазработването на личен етикет, както и неговата зависимост от персонализирани стилове

Развитието на личния етикет, както и неговата зависимост от персонализирани дизайни 08/05/2019, публикуван от Alanic Global Напредъкът на личните марки етикети започна с концепция, а не за това, което се

Изберете десни баскетболни облекла за превъзходно играИзберете десни баскетболни облекла за превъзходно игра

Изберете десни баскетболни облекла за превъзходно игра 20/05/2015, публикувано от Alanic Global Ако сте чакали правилния шанс да започнете собственото си начинание за спорт, както и в магазина за физически