Облечи блог Category Продуктите за обжалване на мляко в DIY

Продуктите за обжалване на мляко в DIY

, които някога са имали предвид, че детството ни, винаги сме били помолени да пием мляко и майките ни дори прилагат мляко върху кожите ни. Всъщност млякото е забележителна съставка, която се смесва в много от нашите лосиони на тялото, почистващи препарати и т.н. Млечният крем за лице ще насърчава здрава, честна и ярка кожа. Но не би ли било чудесно, ако бихте могли да направите свои собствени почистващи препарати и лосиони с мляко в кухнята си? Е, не се притеснявайте, защото имаме някои трикове в ръкави!
[Също така прочетете: Как да премахнете мъртвите кожни клетки от лицето и тялото естествено]

Ето някои забележителни продукти за обжалване на мляко, които можете да направите у дома. Да започваме:
За чувствителна кожа: успокояващ мед и краставица почиства мляко
Много хора имат чувствителна кожа и понякога не всички продукти могат да се използват върху такава кожа. Всъщност понякога кожата е толкова чувствителна, че и вие няма да можете да използвате никакви продукти. Така че това за дамите с чувствителната кожа:
Ето какво ще ви трябва:
1 торбичка за чай от лайка
2 с. Л. Ясен мед
1 малка краставица, обелена и засята

[Прочетете също: Някои от най -зашеметяващите продукти за апелация на шоколада]

1 с.л. Пълно мляко

Сварете торбата за чай от лайка и го оставете да се охлади за известно време. Извадете корите на краставицата и я настържете и прецедете пулпата на краставицата. Поддържайте целия сок. Сега разбъркайте меда в сока и също така добавете цялото мляко в сместа. Нанесете тази смес върху чисто и сухо лице. Оставете да престои поне 20 минути и след това го избършете с хладния чай от лайка. Той не само успокоява чувствителната кожа, но също така стяга порите и предотвратява акне и пъпки.
Източник: Pinterest.com За вкусна миришеща баня: Шоколадово мляко вана
Знаем, името звучи много изкушаващо, но също така е много добър начин да се върнете във ваната си след забързания ден на работа. Тази шоколадова баня е страхотна и оставя кожата ви да се задържа със сладката миризма на шоколад. Плюс комбинацията от мляко и шоколад също ще остави кожата ви копринена гладка.

[Прочетете също: Как да направите банята си забавна баня]
Ето какво ще ви трябва:

3 чаши пълномаслено мляко (ако трябва да използвате мляко на прах, използвайте 2 чаши)
5 с. Л. Листа от пресни мента, нарязани
3 суров какао на прах 3 с. Л. (Това се предлага в много от магазините за здравни храни)
½ чаша епсом соли
1 чаша царевично нишесте

[SC: MediaD]
В купа смесете всички тези над съставките заедно и разбъркайте цялата смес, за да имате гладка консистенция. Сега напълнете ваната си и добавете цялата смес в нея. Накиснете се във ваната за поне 20 минути за цялостно изживяване. Използвайте хладка вода за още много по -ефирно изживяване.

Вземете и трите съставки и ги разбъркайте в купа. Смесете, докато всички те имат дебела консистенция. Нанесете тази смес върху чисто и сухо лице. Масажирайте сместа върху кожата си и след 20 минути го измийте.
Източник: HealthAndMindCare.CofleAllaty, ако нямате овесени ядки, можете да използвате и индийско орехче. Съставките за приготвяне на този скраб са дадени по -долу.
Източник: BLOGSPOT.COMLET се разбърква с тези забележителни продукти за обжалване на мляко! Тези diys също са лесни и много ефективни! И така, разградете кухнята си и нека да готвим
[Също прочетете: Направи си DIY апелативни проекти]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Как мъжките облекла са прогресирали, като се има предвид, че завой на хилядолетието!Как мъжките облекла са прогресирали, като се има предвид, че завой на хилядолетието!

Точно как мъжките облекла са прогресирали, като се има предвид, че заворът на хилядолетието! 11/02/2019, публикуван от Alanic Global Модата е всичко друго, както и днес, когато приключваме да завършим

Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсятСписък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят

Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят за 22/04/2019, публикувано от Alanic Global Всичко е забавно и игри, когато се отнася до модерни дрехи, но когато всички започнат

Фитнес модни модели, които да убиват през тази годинаФитнес модни модели, които да убиват през тази година

Физикален моден модели на фитнес, за да се убият през тази година 11/03/2021, публикуван от Alanic Global Независимо дали поддържате себе си във форма в силно сигурна, както и в