Облечи блог Category Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят

Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят

Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят за
22/04/2019, публикувано от Alanic Global
Всичко е забавно и игри, когато се отнася до модерни дрехи, но когато всички започнат да носят едни и същи тоалети, стойността има тенденция да се увеличава всеки ден. Но колкото и жените да обичат да украсяват безвременни парчета дрехи, в някои случаи тенденциите могат да бъдат страхотен дишане и спомагат за добавяне на отчетлив нотка на цвят и уравновесеност. Тези, които обичат да се обличат в зашеметяващи тенденции, но не харесват концепцията за модата на клонирането, всъщност могат да разгледат другите микропредове, които са еднакво популярни и сарториални.

Следователно поради необходимостта от свежи модни парчета, един от популярните производители на дрехи, персонализирани от едро, произвежда такива парчета. Затова прочетете в блога по -долу, за да знаете много повече за стиловете, които си заслужават груповата инвестиция.
Разменете бежовото за мандарина
Знаем, че бежовото може да бъде наистина стилно и ли е подходящо за жени във всички видове тени. Но в момента, в който всеки друг хилядолетие започна да украсява неутралния вид, нещата започнаха да стават малко прекалено скучни.

Следователно, можете да изберете забавния мандаринов нюанс, който ни напомня на всички ледени близалки това лято. Можете или да изберете максималистичен вид, като носите тренч или да започнете с минималистични тонове с мандарин подрязан връх.

Помощното яке е голямо да!
До преди няколко седмици ще намерите жени, украсяващи огромния блейзър вид! Но достатъчно, че стилизирате дрехите си като татко на 80 -те. Време е да мислите за полезно и да изберете доброто старо полезно яке. Те са не само идеални за импровизираното пътуване с поход с вашия брат, но и за пътешественото пътуване през уикенда с приятели. Изберете забавни цветове през този сезон, вместо да изберете земните тонове, които са очевидният избор на масата.
Отървете се от вратовръзката за печат на тапети
Тези, които все още се придържат към психеделичния ретро стил на 80 -те, могат да поемат дишане за реколта отпечатъци тук. Следователно, можете да разгледате от интериора, ориентирани към дизайни и да изберете възникващия отпечатък на тапетите. Този печат е фино женствен, но идеален за украсяване в слънчевите дни на пролетта.

Този новаторски дизайн е идеален за създаване на допълнителни тоалети, които могат да се носят както като официално, така и като интелигентно облекло.

Кожа може да се разменя за ресни
Изчезнал е сезонът, когато кожата е била The Go to Fabric Choice of Women. Достатъчно от дрехите, получени от животни. Време е да изберете вибрация на Coachella-esque, която да ви помогне да канализирате вътрешния си бохо естетик. Можете да изсъхнеш кананството на ресни, погледни в дрехите си или да изберете чанти. Така или иначе не забравяйте да направите изявление със стила на настърган плат.
Ватирани къси панталони замества шортите за велосипеди
Тъй като в момента, в който мотоциклетите влязоха на пазарната сцена, хората отидоха напълно GA-GA с елегантния стил на спортиране. Вярно е, че те са страхотни като функционално парче дрехи, но не можете да си позволите да изглеждате като участник в маратон всеки път, когато излезете на улицата.

Следователно сменете тези кльощави шорти за спандекс за чифт ватирани шорти. Цветовете като Olive Green и Blue могат да ви дадат всички чувства на Индиана Джоунс, но въпреки това ще се почувствате стилни и удобно украсяващи тези сладки къси панталони.

Търговците на дребно, които искат да включват модерни жени дрехи в магазините си, могат да се свържат с популярни производители на дрехи с частен етикет. Всичко, което трябва да направите, е да прегледате широката гама от дрехи и да посочите, че едната част трябва да помогне на екипа, като пуснете пощата за нуждите на покупката.

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Персонализирани производители на дрехи
Облекло за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети
Персонализирано облекло на едро
Персонализирани производители на дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Поръчайте за улавяне на физически фитнес облекла от производители в интернетПоръчайте за улавяне на физически фитнес облекла от производители в интернет

Купете за очен улов на физически фитнес облекла от производители онлайн 14/10/2018, публикувано от Alanic Global Търсите някакъв тип физически фитнес дрехи? Изисквате ли дизайнерско облекло за фитнес, спорт, йога,

Ръководство на любителя на модата за създаване на идеалния поглед през тази годинаРъководство на любителя на модата за създаване на идеалния поглед през тази година

Ръководство на любителя на модата за създаване на идеалния поглед през тази година 07/07/2021, публикувано от Alanic Global Търсите ли модерно облекло за стил за по -добрата половина на годината?

Докладът за работното облекло в сряда: Soft RishdressДокладът за работното облекло в сряда: Soft Rishdress

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче облекло, подходящо за работа в редица цени. Що се отнася до мен, човек никога не може да има достатъчно черни рокли