Облечи блог Category Продуктите за обжалване на мляко в DIY

Продуктите за обжалване на мляко в DIY

, които някога са имали предвид, че детството ни, винаги сме били помолени да пием мляко и майките ни дори прилагат мляко върху кожите ни. Всъщност млякото е забележителна съставка, която се смесва в много от нашите лосиони на тялото, почистващи препарати и т.н. Млечният крем за лице ще насърчава здрава, честна и ярка кожа. Но не би ли било чудесно, ако бихте могли да направите свои собствени почистващи препарати и лосиони с мляко в кухнята си? Е, не се притеснявайте, защото имаме някои трикове в ръкави!
[Също така прочетете: Как да премахнете мъртвите кожни клетки от лицето и тялото естествено]

Ето някои забележителни продукти за обжалване на мляко, които можете да направите у дома. Да започваме:
За чувствителна кожа: успокояващ мед и краставица почиства мляко
Много хора имат чувствителна кожа и понякога не всички продукти могат да се използват върху такава кожа. Всъщност понякога кожата е толкова чувствителна, че и вие няма да можете да използвате никакви продукти. Така че това за дамите с чувствителната кожа:
Ето какво ще ви трябва:
1 торбичка за чай от лайка
2 с. Л. Ясен мед
1 малка краставица, обелена и засята

[Прочетете също: Някои от най -зашеметяващите продукти за апелация на шоколада]

1 с.л. Пълно мляко

Сварете торбата за чай от лайка и го оставете да се охлади за известно време. Извадете корите на краставицата и я настържете и прецедете пулпата на краставицата. Поддържайте целия сок. Сега разбъркайте меда в сока и също така добавете цялото мляко в сместа. Нанесете тази смес върху чисто и сухо лице. Оставете да престои поне 20 минути и след това го избършете с хладния чай от лайка. Той не само успокоява чувствителната кожа, но също така стяга порите и предотвратява акне и пъпки.
Източник: Pinterest.com За вкусна миришеща баня: Шоколадово мляко вана
Знаем, името звучи много изкушаващо, но също така е много добър начин да се върнете във ваната си след забързания ден на работа. Тази шоколадова баня е страхотна и оставя кожата ви да се задържа със сладката миризма на шоколад. Плюс комбинацията от мляко и шоколад също ще остави кожата ви копринена гладка.

[Прочетете също: Как да направите банята си забавна баня]
Ето какво ще ви трябва:

3 чаши пълномаслено мляко (ако трябва да използвате мляко на прах, използвайте 2 чаши)
5 с. Л. Листа от пресни мента, нарязани
3 суров какао на прах 3 с. Л. (Това се предлага в много от магазините за здравни храни)
½ чаша епсом соли
1 чаша царевично нишесте

[SC: MediaD]
В купа смесете всички тези над съставките заедно и разбъркайте цялата смес, за да имате гладка консистенция. Сега напълнете ваната си и добавете цялата смес в нея. Накиснете се във ваната за поне 20 минути за цялостно изживяване. Използвайте хладка вода за още много по -ефирно изживяване.

Вземете и трите съставки и ги разбъркайте в купа. Смесете, докато всички те имат дебела консистенция. Нанесете тази смес върху чисто и сухо лице. Масажирайте сместа върху кожата си и след 20 минути го измийте.
Източник: HealthAndMindCare.CofleAllaty, ако нямате овесени ядки, можете да използвате и индийско орехче. Съставките за приготвяне на този скраб са дадени по -долу.
Източник: BLOGSPOT.COMLET се разбърква с тези забележителни продукти за обжалване на мляко! Тези diys също са лесни и много ефективни! И така, разградете кухнята си и нека да готвим
[Също прочетете: Направи си DIY апелативни проекти]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Най -доброто ръководство за закупуване на премиум плажни кърпиНай -доброто ръководство за закупуване на премиум плажни кърпи

Най -доброто ръководство за закупуване на премиум плажни кърпи 06.06.2021 г., публикувано от Alanic Global Ако искате да се насладите на пътуванията си до плажа докрай, тогава е важно да

Разликата между йога, както и дрехите за фитнес център – точно как да се разграничи!Разликата между йога, както и дрехите за фитнес център – точно как да се разграничи!

Разликата между йога, както и облекла за фитнес център – точно как да се разграничи! 27/06/2018, публикуван от Alanic Global Повечето от днешните производители правят както йога, така и облекла