Облечи блог Category Разработването на личен етикет, както и неговата зависимост от персонализирани стилове

Разработването на личен етикет, както и неговата зависимост от персонализирани стилове

Развитието на личния етикет, както и неговата зависимост от персонализирани дизайни
08/05/2019, публикуван от Alanic Global
Напредъкът на личните марки етикети започна с концепция, а не за това, което се смята за днес. През това десетилетие личните марки етикети имат продавачи със силни ръце със своята звездна сила, тъй като многобройни се управляват от самите звезди.

Въпреки това, когато концепцията започна, тя беше по -скоро обратното. Производителите на лични лейбъли се доставяха за бизнес, които се бяха повредили от веригата на дребно, както и започнаха своето нещо, за да изтеглят клиентите, които не бяха готови да плащат завишените цени.

Но уви, много от тези марки, които започнаха с подобни мотиви, днес в крайна сметка бяха изключително нещо, което не искаха да бъдат.

Като оставим цялата тази история настрана, не е трудно да се види на пазарно ниво, че личните марки етикети се управляват от персонализирани дизайни. Сега те са с много по -добро качество от магазините на дребно, както и в крайна сметка са нещо, за което никой не би вярвал в началните си дни.

Засега нека да разгледаме защо е толкова важен за личните марки етикети, както и персонализираните дрехи, за да бъдат на същата лодка.
1. Да останеш с естествената си уникалност
Цената настрана, личните марки етикети винаги са били свързани с оригиналността, както и това не е променило нито един бит. За да поддържате това днес, въпреки това в крайна сметка беше предизвикателство без персонализирани дизайни.

Днес няма гама от производител, който също не доставя на никакъв тип от вашите конкуренти. Следователно има смисъл просто да изберат собственото си въображение, както и да останат с оригиналността, която го включва.

Днес производителите на облекла на едро предлагат само това на личните марки етикети!

2. По -просто да се мисли за локализирани тенденции
Всеки личен модел на етикети също трябва да мисли за регионалния Zeitgeist на облеклото. Географски, всеки град има свой собствен различен стил, както и да остане с него има целия смисъл в света за тях.

В крайна сметка, като марка, те ще трябва да внимават, за да обслужват търсенето, а не да променят метода на предлагането. Тази динамика не е точно същата, когато се отнася до огромни лични марки етикети, които трябва да съществуват сами.

Въпреки това, дори и в този случай, тези марки са това, което са, тъй като всеки от тях вече е избрал да бъде различен от останалите.
3. Персонализираните дрехи позволяват идентичност
Отвъд оригиналността, както и фактора на модела, персонализираните дрехи също позволяват идентичност на всяка от марките, както и им помага, че в крайна сметка са много повече от просто магазин за ъгли. Именно тази идентичност се разширява по -късно – както и това е нещо, което марките със сигурност трябва да са кредитни рейтинг за персонализиране на дрехи.

Това са 3 -те причини, поради които персонализираните дрехи в крайна сметка са отличителен белег на личните марки етикети, както и как точно идеята е заплетена с неговата изключително история. Така че, ако сте лична марка с етикети, свържете се с най -добрия персонализиран продуцент днес, както и открийте повече!

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Персонализирани производители на облекла
Облекло за частни етикети
Производители на частни етикети
Персонализирано облекло на едро
Персонализирани производители на облекла на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Как се развива модата на портмонета през годините!Как се развива модата на портмонета през годините!

Точно как модата на портмонето се е развила през годините! 01/04/2019, публикуван от Alanic Global Чантата са трайни приятели за жените през годините, както и и до днес запазва настройките

Доклад за работното облекло на Splurge в понеделник: Плиси на Plissé Plissé с река PlisséДоклад за работното облекло на Splurge в понеделник: Плиси на Plissé Plissé с река Plissé

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче, подходящо за работа, в редица цени. Ако трябва да се облека, за да отида в офиса, течен панталон може да е

Weekly News UpdateWeekly News Update

Refinery29 разгледа завръщането на PERM. Fashionista дефинира всички условия на тенденцията „-core“, които трябва да искате да знаете. Harvard Business Review съветва как да избегне изгарянето от наставничеството. 19 -ият