Облечи блог Category Топ 5 модерни отпечатъци за дрехи на едро за жени, които ще заслепят вашия бутик!

Топ 5 модерни отпечатъци за дрехи на едро за жени, които ще заслепят вашия бутик!

Топ 5 модерни отпечатъци за дрехи на едро за жени, които ще заслепят вашия бутик!
15/07/2018, публикувано от Alanic Global
С всеки сезон в модната арена пристига нов куп елегантни дрехи, държащи ръката на известните производители. Точно както рязането, ръкавите и деколтето преминават през промени, по подобен начин модните дизайнери изследват нови отпечатъци и модели, които задават текущите тенденции на пазара.

Ако сте собственик на магазин за търговия на дребно или моден бутик, тогава трябва да знаете какви са текущите тенденции. В противен случай не можете да се справите с вкуса на клиентите си и ще изоставате по отношение на модния коефициент. Ето защо, тук е инструментът да актуализирате вашата дестинация на дребно с най -модерния дизайн на облекло, който ще привлече много повече клиенти към вашия бутик. Вижте отпечатъците, които са на мода сега!
1. Лятна рокля с анимационни отпечатъци:
Това лято създателите носят нови анимационни отпечатъци за дамските суровини. Сладки модели като Hey There Kitty, Garfield, Tweety, Mickey и Popeye направиха мястото си на летната рокля направо от телевизионния екран. Не само това, игрите като Angry Birds и Ninja също са сред популярните модели, които са разкрасили летните тоалети. Създателите на модни дрехи за жени стават добре запознати с настоящия избор на съвременните клиенти и те носят тези джаз отпечатъци в елегантните тоалети.

2. Зигзагови модели с жизнени цветове:
Биейки хоризонталните и вертикалните модели, зигзагът озарява сегашното модно облекло за жените. Независимо дали са партита рокли или плажовете, зигзаговите модели стилизират целия жанр на женското модно облекло. Като добавим към това, дизайнерите използват различни ярки цветове, които подобряват външния вид на тоалетите.
3. Доста флорални щампи:
Флоралните щампи никога не са извън модата и производителите на дрехи отново изобретяват този елегантен модел в модерните рокли. Големите или малки, флорални модели наистина могат да добавят тире от свежест към модерните дрехи. Жените от всички възрасти могат да изпробват флоралните щампи и могат да изведат своята модерна страна с малко или никакви усилия.
4. Карирани отпечатъци в модерни ризи:
Дамските тениски са намерили нова форма с малките карирани модели. Сдвоени с деним или официални панталони, те наистина могат да направят една пръчка в тълпата. Ако искате да видите по -голяма тълпа в собствения си моден бутик, тогава прибягвайте до тези карирани ризи с шарени.
5. Отпечатъци от сублимация:
Сублимационните отпечатъци буквално доведоха до революция на модната арена и ако искате да добавите много повече пламта към колекцията си от дрехи, след това донесете сублимираните тениски в запасите си от дребно.

Просто разглеждайки инвентаризацията на търговците на едро на жените модни дрехи, можете да разберете текущите дизайни, които ще озарят вашия асортимент.

Етикети:
Производители на жени от модни дрехи
Жени модни дрехи на едро
Модно облекло на жените
Женско модно облекло на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Докладът за работното облекло в сряда: Soft RishdressДокладът за работното облекло в сряда: Soft Rishdress

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче облекло, подходящо за работа в редица цени. Що се отнася до мен, човек никога не може да има достатъчно черни рокли

Ръководство на любителя на модата за създаване на идеалния поглед през тази годинаРъководство на любителя на модата за създаване на идеалния поглед през тази година

Ръководство на любителя на модата за създаване на идеалния поглед през тази година 07/07/2021, публикувано от Alanic Global Търсите ли модерно облекло за стил за по -добрата половина на годината?

Топ 5 експерт посъветва съвети за стил на нокти за износване на мъжетеТоп 5 експерт посъветва съвети за стил на нокти за износване на мъжете

Топ 5 Експерт Консултирани съвети за стил на нокти за износване на мъжете 04/08/2021, публикувано от Alanic Global Време е да се сбогувате с мрачните шезлонги. Облеклото винаги е било