Облечи блог Category Как се развива модата на портмонета през годините!

Как се развива модата на портмонета през годините!

Точно как модата на портмонето се е развила през годините!
01/04/2019, публикуван от Alanic Global
Чантата са трайни приятели за жените през годините, както и и до днес запазва настройките си. От модна гледна точка обаче нещата са много по -различни. Тези чанти, както и облекла се развиват през годините, както и в крайна сметка са това, което са днес.

И все пак в някои случаи предходните му стилове излизат на преден план, както и изненада всички. В този блог ще разгледаме как точно се е развила модата на портмосите, както и да оставим останалата част от решението на вас.

Ето точно как продуцентите на портмонето САЩ са повишили играта си през годините:
1. Портмонето от 80 -те години – Пламтян предефинира
80 -те бяха време на пламтяща мода, както и производителите на чанти изобщо не се сдържаха. Погледът беше елегантен, както и материалът варираше от кожата на алигатор до други кадифе.

Ако сте продавач, който желае да отвори избор за клиентите на Bling, както и за OTT в стил, тогава трябва да вземете мотивация от 80 -те.

Свържете се с вашия продуцент днес, както и разгледайте каталога им за нещо реколта, както и интересно. Наличието на много повече обхват във вашия магазин ще се привлече много повече клиенти – както и това винаги е чудесно за вашите продажби.
2. чантата на 90 -те – гладка, както и маркови
През 90 -те хората започнаха да се грижат много повече за марките, както и пожелаха да бъдат елегантни, стилни, както и уместни. Портовете на това десетилетие изглеждат малки, изработени са от стилизирана кожа, както и се предлагат в много цветове.

Повечето от чантите включват метална прашка за вашето приемане, както и са с най -високо качество с огромни имена на най -добрите места. Това беше епохата на дискотека по причина, както и 90 -те години го извадиха много по -добре от всеки друг.

3. 2000 -те – огромни, както и корпоративни
В началото на хилядолетието стилът се промени малко, както и хората тръгнаха в бизнеса, както и придобиха малко размер. Това беше освежаваща модификация на скоростта от шоуто, както и помпозността на 90 -те, както и жените се чувстват като изискват да поемат такса, както и да променят света.

Доминиращите цветове бяха кафяви, както и черни, както и съвпадаха добре с практически всяко облекло, което може да носите през това десетилетие.

Това са стиловете, които производителите на чанти в САЩ измислиха през предходните десетилетия, както и някои от стила все още се връщат. Винаги можете да вземете мотивация от тези номера, както и да помолите вашия персонализиран производител на чанти да направи вашите насипни поръчки малко по -вълнуващи!

Етикети:
Производители на чанти
Производители на чанти в САЩ
Производители на чанти
Производители на чанти САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Разделянето на тънка линия при износване на висша мода е значително в облеклото за сублимацияРазделянето на тънка линия при износване на висша мода е значително в облеклото за сублимация

Разделянето на тънка линия при износване на високата мода е значително в облеклото за сублимация 26/11/2014, публикувано от Alanic Global Тънката линия между спорта, фитнеса и фитнес облеклото значително намалява

Най -добрите миещи се панталони за работни тоалетиНай -добрите миещи се панталони за работни тоалети

, сигурно, всички знаем какви гардероби основни неща за работата на професионалните жени са предназначени да имат в гардеробите си, но ако го получите за първи път или заменяте един,