Облечи блог Category Най -добрите аксесоари за лаптоп за работа от вкъщи

Най -добрите аксесоари за лаптоп за работа от вкъщи

Независимо дали вече сте работили дистанционно в преди време, или изведнъж сте се запознали с работата от вкъщи през март 2020 г., вероятно сте научили бързо, че най -добрите аксесоари за лаптоп за Работата от дома ви прави много по -удобни и много по -продуктивни. Днес ние закръгляваме любимите продукти (и лаптопите!), За да подобрим вашите WFH дни на екипа.
Кои са любимите ви аксесоари за лаптоп за работа от вкъщи?
Тази публикация включва партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, разработена да предложи на нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Любимите аксесоари за лаптопи на Kat
Току -що получих нов лаптоп на HP за около 600 долара и го обичам – заменях по -стар хромбук, който най -младият ми полезно унищожи, много повече или по -малко. Нямах нищо против Chromebook за някаква работа, но редактирането/прегледа на снимките беше предизвикателство за него, Dropbox изглеждаше трайно предизвикателство за достъп и трябваше да конвертирам Excel и Word файлове в листове и документи в облака.
(Бях развълнуван да видя този лиценз за цял живот за Microsoft Office за 50 долара и го закупих за моя лаптоп.)

Друго ново нещо, което получих за Chromebook, което харесвам, е този капак на клавиатурата на Ombre Silicone. Никога досега не съм имал такъв, но, е, обикновено съм имал проблеми с разливането на нещата на моя лаптоп. (Дори имах единствения си лаптоп Mac, защото разлях мартини върху него – казаха, че не е джинът толкова много, колкото лимонът, който е проблемът. Въздишайте.)

Както и да е, харесва ми, че защитава клавиатурата, обичам цвета/докосването на личността, която добавя, и дори ми харесва гуменото усещане да ти пиша. Моята беше 6,59 долара в Amazon – не забравяйте да потърсите точния си компютър и да обърнете внимание на оформлението на клавиатурата при закупуване, тъй като някои нямат основно заключване или имат от съществено значение за изтриването на друго място. (Иска ми се да мога да си взема и такава за клавиатурата на работния си плот, но те изглежда не ги правят за моя ергономичен.)
{Свързани: жизненоважни елементи, които да запазите на работното си бюро}
Любимите аксесоари за лаптопи на Кейт
Когато моят лаптоп на HP почина миналата година, имах късмета, че моят инженерен съпруг предлага да направя куп изследвания на лаптоп за мен, така че когато в крайна сметка отидохме на най -добрата покупка (избирам да закупя лаптопи лично), беше доста лесно да избирате от опциите. Взех Lenovo Yoga 7i за 700 долара (сега $ 775 в Amazon и $ 850 в Best Buy) и бях наистина доволен от него. Единственото, което бих променил, е да добавя порт на SD карта, но когато прехвърля снимки от моя DSLR, просто използвам този USB-C външен четец на SD карта.

Що се отнася до използването на моя лаптоп, използвах старо бюро за пропиване, за да работя от вкъщи от години и когато най -горният слой започна да се отлепи наскоро, направих разглеждане и се настаних на много по -хубав бамбук от Lapgear ($ 32,96 в Amazon ). Имах го практически месец и много ми харесва. Не е твърде тежък и с моя 15-инчов лаптоп оставя достатъчно място за моята древна безжична мишка Logitech. Други лаптопи предоставиха телефонни слотове, зони за чаши и т.н. (виж по-долу), но просто исках плоска повърхност, защото всичко, което го сложих освен компютъра, са след него. Представен е кестен бамбук; Той също идва в естествен бамбук.

Говорейки за бамбук, аз също много харесвам моята кутия за управление на кабелна телевизия Bamboo, за която написах във вчерашната почивка за кафе, където съм включен в моя лаптоп.
{Свързано: Как да работите от леглото си}
Любимите аксесоари за лаптопи на Елизабет

Когато офисът ми отиде отдалечен през март 2020 г., прекарах първите няколко седмици, кацнал лаптопа си на различни конфигурации на книги в покупка, за да получа екрана до подходяща ергономична височина. Проблемът с това беше, че 1) не беше особено стабилен и 2) книгите трябваше да бъдат преместени от стая в стая, докато „две седмици да изравнят кривата“ се простираха в месеци и аз се опитах да се настроя с много по -постоянна работна станция.
Въведете тази скромна стойка за лаптоп от Amazon: евтин, лек и лесен за регулиране. Беше лесно да приведа лаптопа си до ергономично подходяща височина, така че да мога да напиша на преносимата си клавиатура, без да усещам напрежение ъгъл за срещи с дълги увеличения.

Сега, когато се върнах в офиса, не го използвам всеки ден, но все пак го използвам, за да подкрепя лаптопа си в кухнята, за да гледам филми, докато се подготвям, или да го сложа на масичката си за кафе, за да увеличавам мащаба си с приятели. (Да, моят CollЕге съквартиранти и аз все още правим това поне месечно след две години и всички го обичаме!)
Стойката е 25,49 долара, отбелязана от $ 34,99.
Любимите аксесоари за лаптопи на Ан

Въпреки че се преместихме преди близо година, все още не съм създал домашния си офис. Засега се движа между двата края на дивана на хола си. Ако имате подобна настройка за работа в дома, помислете за надграждане на работната си зона с това бюро за обиколка. Използвам моя от няколко месеца и бих искал да го закупя по -рано!
Това бюро за обиколки пасва на 15-инчов лаптоп и разполага с интегриран мишник, слот за телефон (мисля, че телефонът ми е малко прекалено голям, тъй като изпада, но в крайна сметка залепвам други неща в слота като подложка на пост-its ), и удобна възглавница с двоен болстър. Има дори малко перваза, така че лаптопът ви да не се плъзне. Намирам моята здрава, но все пак достатъчно лека, за да се нося наоколо. (Има дори дръжка.)
Lapgear Home Office Lap Desk е 39,99 долара на Amazon. Той се предлага в шест завършвания (имам синтетичния мрамор), така че можете да намерите такъв, който да отговаря на вашия вкус.

Използвах старата (мъничка, малка, ярко лилава) мишка за дистанционно обучение и тя умря, така че аз надстроих до тази.
Тази безжична мишка е лесна за инсталиране (без софтуер, просто включете приемника), разполага с изключен превключвател за по-дълъг живот на батерията (до три години) и няколко персонализирани бутона (които не съм променил от настройките по подразбиране ). Струва ми се удобно да се държа (имам ръце от по -малката страна) и лесни за използване – превъртането и движението са гладки. Трябваше да се откажа от мъничката лилава мишка по -рано.

Безжичната мишка на M705 M705 на Logitech е 32,83 долара на Amazon.
Читатели, кажете: Кои са любимите ви аксесоари за лаптоп за работа от вкъщи? За тези WFH правите ли хибридна подредба или все още работите изключително от дома?
Сток снимка през шаблон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ръководство за начинаещи за избор на най -доброто ръководство за нова кърпи за баняРъководство за начинаещи за избор на най -доброто ръководство за нова кърпи за баня

за избор на най -добрите кърпи за баня 25/03/2021, публикуван от Alanic Global Пазаруването на кърпи може да бъде малко предизвикателен процес. Има толкова много неща, които изисквате да вземете

Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсятСписък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят

Списък на нишовите пролетни тенденции Продавачите трябва да търсят за 22/04/2019, публикувано от Alanic Global Всичко е забавно и игри, когато се отнася до модерни дрехи, но когато всички започнат

Как мъжките облекла са прогресирали, като се има предвид, че завой на хилядолетието!Как мъжките облекла са прогресирали, като се има предвид, че завой на хилядолетието!

Точно как мъжките облекла са прогресирали, като се има предвид, че заворът на хилядолетието! 11/02/2019, публикуван от Alanic Global Модата е всичко друго, както и днес, когато приключваме да завършим